pasfoto
klassieke homeopaten
diamant
spiritualiteit

Spiritualiteit

Spiritualiteit heeft een belangrijke plaats in mijn leven.
Als klein kind had ik er al interesse in. Door de tijd heen heb ik heel veel gelezen, vele gesprekken gevoerd en lezingen bijgewoond over alles wat hier maar onder kan vallen.
Mij heeft altijd geboeid, hoe het leven in elkaar zit. Met de komst van internet werd het nog makkelijker om informatie te vinden.
Doordat ik er al tientallen jaren mee bezig ben, heeft mijn eigen visie vorm gekregen.
bv. over zaken, waarom dingen gebeuren, zowel in je eigen omgeving als in een veel groter verband. Ook is er de vraag wat je eigen rol is in het grote geheel, maar ook over paranormale zaken in de breedste zin.
Regelmatig gaat het zover dat onze hersens er geen referentie meer voor hebben en je alleen nog maar voelt wat het voor je betekent.
Later komen er wel woorden voor. Zo krijg je in je bewustzijn wat je al weet maar niet wist dat je het al weet.
Ik heb me voorgenomen het allemaal eens op te schrijven en af en toe doe ik dat wel eens, maar liever ga ik in gesprek met mensen die ook hierin geïnteresseerd zijn. Daarom organiseer ik, in klein verband, een maandelijkse avond waar we over spirituele zaken spreken.
Afhankelijk van het groepje wordt er een programma vastgesteld of kijken we per keer waar we het over gaan hebben.
Ook deelnemen?

Deelnemen in een groepje kan als er plaats is. Afhankelijk waar je staat op dit gebied kun je deelnemen in een groepje.
Groepjes bestaan uit maximaal 6 personen en komen op mijn praktijk bij elkaar, meestal eenmaal per maand op een woensdagavond.
Er zijn geen kosten aan verbonden.
Neem gerust contact met me op.