pasfoto
klassieke homeopaten
vaccinatie
vaccinatie

Over vaccinatie

Er wordt er steeds meer bekend over de ziekmakende effecten van vaccinaties en als homeopaat word ik zeer regelmatig geconfronteerd met allerlei kwalen die, zoals uiteindelijk blijkt, vaccinatie als oorsprong hebben.
Het reguliere circuit prijst vaccinaties aan, als zijnde een zegen voor de mensheid maar hebben geen oog voor de negatieve effecten hiervan.
Alle reguliere “geneesmiddelen” hebben bijwerkingen maar van vaccinaties worden die ontkend en dat is heel vreemd.
Een vaccin bestaat niet alleen uit een gedood of afgezwakt virus maar bevat ook allerlei hulpstoffen waarvan bekend is dat ze op z’n minst negatieve effecten hebben op het menselijk lichaam.
Wat zijn dan die vervelende kwalen die door vaccinatie veroorzaakt kunnen worden?
Kijk maar eens om je heen, hoe het met de gezondheid van kinderen gesteld is. Eczemen, benauwdheden, allergieën, oorontstekingen, chronische verkoudheden, gedragstoornissen, epilepsie, autisme enz.
Dit is maar een greep uit wat je om je heen ziet maar er zijn nog meer heftige afwijkingen die z’n oorsprong kunnen hebben door vaccinatie.

Gelukkig hebben we in de homeopathie een behandelmethode, die de negatieve effecten van vaccinaties kan helpen opheffen.
Dankzij jarenlang gedegen onderzoek heeft de Eindhovense homeopathisch arts, Tinus Smits, een methode ontwikkeld, die als diagnose maar ook als deblokkatie dient.
Deze methode pas ik ook al jarenlang met succes toe.

Je vraagt jezelf dan ook af, waarom iedereen z’n kinderen maar klakkeloos laat inenten. Een baby van 2 maanden wordt al lastiggevallen met 6 ziekmakers. Hoe moet zo’n klein mensje met een nog niet ontwikkelt afweersysteem hiermee omgaan. En dit feestje herhaalt zich 4 maanden lang.
Normaal heeft een mens het al hard te halen als hij van een virus ziek wordt, laat staan als het er 7 zijn.
Moeten we dan niet vaccineren zult u zich afvragen. Tussen wel en niet vaccineren ligt nog een heel gebied. Je kunt er voor kiezen om later te beginnen, bv als het kind een half jaar is, en/of selectief vaccineren. Daar zijn ze op het consultatiebureau meestal niet blij mee en mijn ervaring is dat ze er alles aan doen om mensen met een afwijkend standpunt over de streep te trekken.
Om mensen maar over de streep te trekken wordt angst gecreëerd en dat maakt mensen dan gewillig om toch maar te vaccineren. Kinderziekten, die ouderen onder ons in hun jeugd allemaal hebben doorgemaakt, worden nu bestempeld als dodelijke ziekten. Als je zoiets hoort wil je dat natuurlijk voorkomen en stem je toe om te vaccineren. Als je gaat zoeken op internet en dan wereldwijd, zie je wat er werkelijk voor ellende voortkomt uit de vaccinaties. De laatste loot aan de stam, is het vaccin tegen baarmoederhalskanker en als je daarop gaat zoeken, rijzen je haren ten berge. Vaccins en medicijnen is het verdienmodel van de farmaceutische industrie en die schuwen geen middel om je aan de medicijnen te krijgen en vooral te houden. Wat je ook doet, informeer je goed over de voor- en nadelen voordat je een besluit neemt. Er is op internet heel veel over te vinden.
BV
www.tinussmits.nl
www.nvkp.nl

En met een zoekmachine kunt u wereldwijd kijken wat er bekend is over dit onderwerp. Als je de Engelse taal machtig bent, krijg je een nog breder beeld wat er wereldwijd speelt.

Als u hierover nog vragen heeft, mag u gerust contact met mij opnemen.